Barcollegie

 • Over
  • Waarde leden, dag moppies,

   Trots, en met de winden gunstig gezind, presenteren we het thema van het Barcollegie 2019-2020: “BZee, Schip Ahoi!”, onder de zinspreuk “28 maal is scheepsrecht.”

   Na een jaar van tijdreizen, van verlangen naar het verleden en smachten naar de toekomst, is het tijd om eens helemaal in het nu te blijven staan. Om de wereld - en uzelf - te ontdekken. Het komende jaar zal Sociëteit Borghaerts worden omgetoverd tot een heus vlaggenschip, waarin we ons dagen achtereen losgezongen kunnen achten van de buitenwereld, nieuwe landen kunnen bereizen, ‘ontdekken’ en koloniseren, waar banden voor het leven ontstaan, waar wordt gelachen, gezopen en gestreden. Onze achttallige bemanning zal u inschepen in de wereld van matrozenliederen en gortspanen, van patjakkers en dekzwabbers. Een wereld waar eeuwenoude tradities immer nog hoogtij vieren!

   Echter, het bootjevaren gaat niet vanzelf. Want zonder u, de passagiers, vaart zo’n weelderig schip slechts voor spek en bonen. Houdt dus samen met ons het dek droog - en de bar nat -, zet uw gewenste koers uit en hef met ons het glas!

   Ahoi!

   Het 28e Barcollegie

   Voorzitter Mijke Langeveld - voorzitter@bc.umtc.nl
   Vice-voorzitter Sebastiaan Theil - vice-voorzitter@bc.umtc.nl
   Secretaris Daan In de Braekt - secretaris@bc.umtc.nl
   Penningmeester 1 Nathan de Boo - penning1@bc.umtc.nl
   Penningmeester 2 Nikki Wubben - penning2@bc.umtc.nl
   Commissaris Inkoop Esther Schoonhoven - commissarisinkoop@bc.umtc.nl
   Commissaris PR Rosa Yska - commissarispr@bc.umtc.nl
   Commissaris TD Jelle Koppers - commissaristd@bc.umtc.nl
 • Leden
  • Alleen zichtbaar voor leden