Studentenvereniging UMTC
Wachtwoord vergeten?

Introductiecommissiebestuur

 • Over
  • Het is alweer die tijd van het jaar. Dagen worden langer, het weer een stukje beter en ons humeur een stukje vrolijker. Het is bijna zomer, en dat betekent dat het Introductiecommissiebestuur 2017 al druk bezig is met het organiseren van een mooie introductieperiode. Samen met een leuke IC en een stel bitse KL’ers zullen de nieuwe aspirant-leden zich vier dagen moeten bewijzen, waarna ze zichzelf lid mogen noemen van onze geweldige studentenvereniging.

   Dit jaar gaat het ICB een aantal belangrijke verbeterpunten oppakken, opdat het kamp nog soepeler zal verlopen. Drie punten die wij bijvoorbeeld gaan oppakken zijn:

   - Wij vinden het belangrijk dat er een gelijke beleving ontstaat van beide kampen, aangezien er nu soms een scheiding wordt ervaren tussen de aspiranten van de verschillende kampen. Vandaar dat wij de naamgeving veranderen naar kamp A en kamp B.
   - We zijn bezig met het maken van een mini-overdracht per IC functie. Hierdoor weet iedere IC’er beter wat er van hem verwacht wordt en wordt er een groter gevoel van verantwoordelijkheid gecreëerd.
   - Op de dag van het liften, zullen alle groepjes een telefoon meekrijgen. Dit zal een telefoon zijn zoals we die vroeger hadden, zonder internet of beltegoed erop. Hierdoor kan het ICB de aspiranten ten alle tijden bereiken en kunnen we voorkomen dat aspiranten veel te laat op het kampterrein terugkomen.

   Naast deze serieuze punten, zal er op beide kampen natuurlijk ook gewoon gefeest worden. Het feest van kamp A zal plaatsvinden op woensdag 23 augustus en het feest van kamp B op donderdag 31 augustus. Deze avonden zullen worden gehuld in het volgende thema:

   Around the world
   Odz. Importeren kun je leren

   Ons thema gaat natuurlijk over wijn. Daar ons vestje vol staat met wijn labels van over de hele wereld, is het duidelijk dat wij verder kijken dan alleen Nederland. Nederlandse wijn is natuurlijk niet te zuipen, dus vandaar dat wij hebben leren importeren. Komt u allen met ons een drankje doen op een van deze mooie avonden op kamp?
 • Leden
  • Alleen zichtbaar voor leden