Studentenvereniging UMTC
Wachtwoord vergeten?

Diescommissiebestuur

 • Over
  • Waarde leden en reünisten,

   Elk jaar vieren wij in november dat onze mooie vereniging weer een jaartje ouder geworden is. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden met activiteiten die niet alleen bij het thema, maar bij de hele vereniging passen!

   Wij nemen u dit jaar mee naar de spannende en sensatievolle wereld van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. De man die bekend staat als el Patron, als één van de grootste drugsbaronnen ooit maar ook als een vrijgevig man voor de arme Colombiaanse bevolking en de man die mensen omkocht onder het motto 'plato o plomo', wat in het Spaans 'zilver of lood' betekent.

   Bent u zelf ook zo'n waaghals en houdt u wel van wat spanning? Ga dan het avontuur met ons aan en ga mee naar één van Utrechts oude gevangenissen (al is deze natuurlijk op geen enkele manier gelijk aan de luxe cel van Pablo), neem deel aan onze coke curses of smokkel zelf drugs de grens over tijdens onze dropping. Daarnaast heeft het Diescommissiebestuur dit jaar een mol in hun midden... Bij elke activiteit komt u door middel van hints steeds een stapje dichterbij onze mol. Tenslotte zullen wij deze mooie maand natuurlijk traditiegetrouw afsluiten met een spetterend gala!

   Laat dus zien hoe graag u met ons de 68e verjaardag van UMTC viert, want wij gaan deze maand niet voor 'plato o plomo', maar voor 'biérro o plomo'. U kiest dus zelf wat het gaat worden...

   Met criminele groet,
   Het Diescommissiebestuur 2017
   Pablo Diescobar o.d.z. Biérro o plomo?
 • Leden
  • Alleen zichtbaar voor leden